Temelinde Güven Var

Yalova’da 1970 yılında kurulmuş olan Özten İnşaat Ltd. Şti. İnşaat, emlak ve hafriyat konusunda faaliyet göstermektedir. Kendi İş Makineleri ile uzun yıllar gerek özel sektörde, gerekse Devlet işlerinde hafriyat işi yapmıştır.

Kalite ve sağlamlık konularında, müşteri memnuniyeti ile örnek bir firma olarak. Şartlar ne olursa olsun, kaliteli ürün ve istikrarlı hizmet politikasıyla güven adresi olmaya devam etmektedir. 1970 yılından günümüze Yalova’da 30 adet bina 300 daire yapılmıştır ve hepsi sorunsuz bir şekilde ev sahiplerine teslim edilmiştir.

yalova3

Hayatınızda önemli kararlar için, başarısı kanıtlanmış profesyonel olan bizlerden destek alın. Bizler önem verdiğimiz Sağlamlık, kalite, yenilik ve daha fazlası için mutlu ve memnun müşterilerimiz hep bizi tercih etti ve tercih etmeye devam ediyor.

Firmamız, kurulduğu günden itibaren taahhüt ve konut projelerinde kalite ve sağlamlık konularında öncü, müşteri memnuniyeti ile bakım ve onarımdan, anahtar teslimi uygulamalara kadar sorunsuz hizmet veriyor. Bu zaman içeresinde birçok inşaat ve taahhüt işi gerçekleştirmiştir.

Şartlar ne olursa olsun, kalite, güven & sağlamlık politikasıyla güven adresi olmaya devam etmektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutup, ilkeli ve kaliteli yapılaşmaya devam edecektir.